About

(Kicsit hivatalos, de lusta vagyok, így marad a kopipészt.)

Rendszergazda, rendszermérnök, informatikai vezető, tréner, illetve 2007-2011-ig a Microsoft Magyarország állományában, a TechNet program szakmai tanácsadójaként is tevékenykedett. Ebben a minőségében a hazai Microsoft konferenciák, események, webcastok rendszeres előadója, offline és online szakmai anyagok illetve könyvek szerzője. 1996 óta üzemeltet Windows szervereket, vállalkozása több cég informatikai rendszerének gazdája illetve konzultánsa. 2011 nyara óta az IQSoft-John Bryce Oktatóközpont informatikai vezetője és vezető oktatója.

Szakvizsgáit tekintve MCSA/MCSE/MCTS/MCITP /SA/EA, Security és Messaging pluszképesítésekkel is rendelkezik illetve hivatalos Microsoft tréner (MCT). 2004 január óta – Magyarországon az első körben, és azóta minden alkalommal újraválasztva – MVP (Most Valuable Professional), azaz a Microsoft Corporation szakmai díjazottja. Kedvenc szakterületei és tanfolyamai a Forefront család képviselői (TMG, UAG), az Active Directory és a Windows operációs rendszerek.

Nős, angol-történelem szakos középiskolai tanár feleségével valamint mostanra már csak 1 db kiskorú gyermekével Cegléden él. Persze van még 4 régi :D gyerek is, közülük ketten Budapesten egyetemisták, egy Brüsszelben, egy pedig Barcelonaban él és dolgozik.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s