A szokásos MVP cím megújítás… …most elmarad.

14,5 év után ez most nem jött össze.

Az okok nem világosak, világszerte és Magyarországról is rengetegen kiestünk ez alkalommal, az előbbi esetben ezres nagyságrendben minimum, itthon kb. a fele társaság. Én nagyjából mindent úgy csináltam, ahogy eddig (sőt), de ez most Redmondban kevés volt (helyben meg már jó ideje nem dől el semmi).

MVP szempontból benne voltam a hazai legelső hatos csoportban (2004 január), és azóta is – egy jó ideje már egyedül abból a társaságból – évről-évre, újra és újra kiérdemeltem. Pár éve már Közép-Európában is rekorder voltam, de ez a széria most megszakad.

De persze itt sem csak a plecsni dolgozik, jómagam nem tervezem a befelé forduló, ismeret eltitkoló, non-evangelista hozzáállást választani továbbra sem (sőt még egy további extra MVP dolog a nyárra is marad), plusz sem a VMware, sem az AWS irányba nem tervezek elhajlani :). 

Ez a 14,5 év viszont már “le van téve az asztalra”, és amekkora és amennyire ismeretlen dolog volt az MVP program anno, akár még ugyanekkora meglepetések is jöhetnek a jövőben is, ki tudja?

mvpretired

A szokásos MVP cím megújítás… …most elmarad.” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: erdekes | IT?

  2. Ettől most lehidaltam, a nagyobbik felét annak amit tudok azt: tőled/a segítségeddel/az irányításoddal tudtam-tanultam meg.

  3. Köszi, legközelebb Neked is kell szavaznod akkor erről :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s