A WP8, a Windows Store és az xbox.com

A WP8-cal bizonyos alkalmazásokat (pl. facebook, qr olvasó, stb.) az elejétől fogva, azaz 3 és fél hete nem bírtam telepíteni a Store-ból. Szép és változatos error kódokat dobott, így a troubleshooting kissé akadozott, plusz sajnos kevés autentikus infó is van még ebben a témakörben (az MS-nél is, pl. hol a jóistenbe van a WP8 Update History site???).

Ma viszont, a 26. fórumban találtam egy tippet, miszerint lépjek be az xbox.com-on, frissítsem a profilomat, és meglátjuk. Igaz hogy kb. 4 éve nem léptem itt be, de lehet hogy több, én ugyanis nem játszom, viszont a 11 éves gyerekem nagymenő, ellenben az első XBOX-ot Barcelonában nyertem, X éve és akkor neki még nem volt Live ID-ja. Ergo abban sem voltam biztos, hogy a Live ID-m működni fog, de működött, frissítettem, restartoltam a HTC 8X-et és bejött.

Szép világ ez a Connected világ, de így legalább rájöttem, hogy az alternatív FB appok még sz@rabbak, mint az MS appja :)

Next step: a Twitter appok (official, Rowi) csak akkor hajlandóak autentikálni (Bad Authentication Data) és működni, ha a régió pl. a UK English. Még keresem a 27. fórumot, ahol jól eldugva vmi bátor és látszólag ilogikus lépéseket egymás utáni véletlenszerű sorba rakó kocka ismerteti a korrekt megoldást :)

A WP8, a Windows Store és az xbox.com” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. ” hol a jóistenbe van a WP8 Update History site???”
    Control Panel\All Control Panel Items\Windows Update\View update history

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s