70-693

Huhh, ez már valóban kemény volt, de azért csak sikerült, tegnap.

Ez ugye egy Pro típusú vizsga volt (Windows Server 2008 R2, Virtualization Administrator), azaz kicsit komolyabb, mint egy sima MCTS. És hát tényleg.

Először is volt két nagyobb céges deploy plan, hosszú leírásokkal és 7-7 passzoló kérdéssel. Ezekre volt 27-27 perc, ami bőven elég volt (talán 15-15 percet használtam el), mert nem voltak izzasztóan bonyolultak a kérdések.

Aztán maradt még 46 sima feleletválasztós + interaktív kérdés, összesen 46 percben! A vizsga legeslegelején láttam, hogy összesen 60 kérdés lesz 100 perc alatt, csakhogy az első két rész külön időkeretből ment (54 perc), ami szépen le is zárult amikor átléptem a harmadik szegmensbe. Na most nekem az idővel még soha a büdös életben nem volt gondom, sőt…, ergo nem figyelgetem sose a jobb felső sarkot, így nem is szúrtam ki ezt rögtön, hanem egyszercsak azt láttam, hogy van még 36 kérdésem és 34 percem :D Megrázó élmény volt, de innentől belehúztam, pl. az interaktív drag and drop-osokat, meg a hosszabbakat a végére hagytam és stb.. Így maradt is még 5,5 percem a végére :D.

A nehézségről csak annyit, hogy ebben a részben azzal kezdtem, hogy az első 4 sima (?)kérdést rögtön eltettem későbbre, huhh :D, de aztán jöttek azért normálisak is, viszont annyira tele volt a fejem, hogy már nem emlékszem sok részletre, failover cluster és diszk kezelés és App-V/Med-V volt bőven, az biztos.

Ezzel meg is volt az idei év végi terv, 4/4, és az MCITP VA.

Uff, örülök.

70-693” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: 71-411, 71-412 « tamas.gal

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s