70-659

Hát ez (közben úgy tűnt) könnyű volt. Nem úgy mint anno :)

60 kérdés volt (valamiért azt hittem, hogy kevesebb lesz :D), és kb. 75 perc alatt megvolt (volt tippelés is). Viszont 750 pontot sikerült csak összehozni, ami azt jelenti, hogy kb. 15 kérdést elbaltáztam. Szóval utólag mégse számít könnyűnek.

Rengeteg relatíve egyszerű Hyper-V-s volt, de sok beugratós, vagy inkább jobb szó a kötözködös (mac address spoofing vs nlb, vlan-ok, disk és iscsi, export/import, pxe boot vs. legacy adapter, failover cluster vs csv). Egy rakat vmware (persze tipikusan migrációs meg “csatlakozós”, de sztem ezeket buktam nagyjából), és egy adag SCVMM/SSP.

A sima (?) Hyper-V-s részeknél sokat segített a nyári nagy-nagy failover cluster építős projekt, na meg a sok-sok szívás a tesztrendszerekben, ergo majdnem élveztem ezeket részeket :)

És hát látszott a szumma papíron is a vmware/migrációs bizonytalanság, ha kis időm lett volna, csinálhattam volna egy vmware tesztrendszert (amúgy is bele kellene mászni kicsit), de nem volt.

Mind1, sikerült, a következő a 70-693, na ettől tartok a legjobban, lehet h inkább nem is egy hét múlva megyek, hanem várok még kicsit, biztos, ami biztos, meg aztán a következő 8-10 napban még a szokásosnál is több dolgom lesz, sztem ezzel nagyjából ki is írtam magam erre az időszakra :D Uff.

70-659” bejegyzéshez ozzászólás

  1. Visszajelzés: Az új MS minősítések: kis spekuláció és egy upgrade terv « tamas.gal

  2. Visszajelzés: 71-411, 71-412 « tamas.gal

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s