PDA pánik

Lassan egy éve használom ugyanazt a PDA-t, ami egy HTC HD7, Windows Phone 7-tel, illetve egy jó ideje már a Mango-val.

htc-hd7-000

Az elmúlt 7-8 év tapasztalatai* alapján Ilyenkorra már jelentős mértékben be szoktam pánikolni :), és mániákusan keresem az új modellt, illetve sietősen és jelentős anyagi veszteséggel eladom a meguntat. Azaz még nem volt arra példa, hogy nagyjából 1 év után se akarjak újat, ami sz*r ügy, de ilyen nehéz a hardverspirálban élők élete :)

De most más a helyzet, egyrészt hihetetlen, de még nem untam meg, egy csomó dolog még mindig lenyűgöz, vagy legalább tetszik, másrészt nem találok helyette olyat, ami igazán vonzó lenne. Ez vagy azt jelenti, hogy rögvest megvettem a legjobbat (igen), vagy azt, hogy kevés a nekem megfelelő új készülék** a HD7 óta (ebben is van valami). Itt van pl. a HTC Titan, de hát szinte csak a méret a difi, és hát a 4,3” is óriaáis, a 800*480 felbontás meg elég, még az RDP-hez is :), és amúgy sem tud többet e tekintetben a Titan.

Szóval most várok, és kivételesen nem utálkozva, hanem elégedetten használom az “őskövület” eszközt.

Ami még érdekes, hogy anno, komoly tapasztalatokkal rendelkező Windows Mobile userként erősen fikáztam az új Windows Phone-t, mégpedig azért mert egy a PDA-n futó Windows OS helyett nem akartam egy a UX-ra, és nem a konfigurálhatóságra hajazó konzumer PDA-t, és tartottam tőle, hogy funkcionalitás és a vállalti eszköztár kárára megy majd a design. Hát nem így lett (de ehhez azért kellett a Mango), mert egyrészt a Marketplace nekem bőven elég, másrészt nagyot nyom a latba, hogy ez a platform műszakilag tényleg igazán stabilan működik (nem úgy mint a WM), és még szép is :)

*kb. 7 éve már csak PDA-im vannak, Windows OS-sel

**a választás határozottan és kizárólag a Windows platformra szűkül :)

PDA pánik” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. A Titan túl nagy, a Radar pont olyan mint másféléve az összes átlagos HTC, mást meg jelenleg WP7-tel nem nagyon lehet kapni. Nem csodálom, hogy nem csábulsz el.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s