Szívügyek

Az előző írásból az persze nem derült ki, hogy időközben az IQSOFT-John Bryce Oktatóközponban (egyszerűbben IQJB) is elkezdtem dolgozni július 1-től, mint IT vezető és mint vezető oktató. Ebből kifolyólag volt is, van is pár ötletem, de most csak kettőt-hármat említek, ami mostanra már meg is valósult, és pont ezeken dolgozom most éppen.

Az egyik a Microsoft online szolgáltatások témakör felkarolása, amit a következőkkel kezdünk: Office 365 és Windows Intune. Az utóbbiból éppen pontosan egy hét múlva lesz egy a Microsoft-tal közös 1 napos eksön az IQJB-ben, MS partnereknek. Kidolgoztam a tematikát (a tervek szerint 2/3 részben labor!) ha beválik, lesz még ismétlés, sőt, akár külsősöknek is.

A másik szintén szívügy, mert Forefront :) A Microsoft nem kényeztet el bennünket TMG és UAG oktatási anyagokkal, de nem számít, áthidaljuk. A 2 napos upgrade tanf mellett kidolgoztam egy 5 napos, kezdőknek címzett TMG anyagot is (a könyvem alapján nem volt túl nehéz, amit egyébként már több mint 8 ezren leszedték).

És, sztem kis hazánkban először (aki ezt olvassa és másképp tudja, az jelezze pls.) okt 19-21-ig megcsinálom az első, 3 napos UAG tanfolyamot is. Most tart a felkészülés, húzós az anyag, de élvezetes :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s