A család, a szélrózsa és a bónusz

Az egyik nagy (a legidősebb) gyerekünk idén végzett a Közgázon, most Brüsszelben dolgozik, EU gyakornok, de tavaly ilyenkor még Dublinban volt diák. A másik (most jönnek a hármasikrek :D) Barcelonában programozó egy nagy nemzetközi cégnél. A harmadik januárban Leyden-be megy Erasmus-os diákként tanulni egy félévet. Szó van arról is (ha jól emlékszem), hogy a negyedik, jövőre krakkói egyetemre megy tanulni illetve részben tanítani.
 
Ez azért jutott eszembe, mert kevesebb mint egy hét és mindannyian itthon lesznek, mivel szerencsére a kari hazahozza Őket, mégha csak ideiglenesen is. Meg még az is eszembe jut ilyenkor, hogy tényleg milyen sz*r az EU-ban lenni :) És szerencsére a 8 éves gyermekünknek ez az egész már teljesen természetes dolog, mégha a 38 éves apjának pár éve még fura is volt :) 
 
És a bónusz: miközben frissítettem a TV-t egy pendrive-ról, a "kis" gyermekünk megkérdezte, hogy mit csinálok? Tőlem telhetően röviden :D elmagyaráztam neki, és a végén megkérdeztem, hogy vajon tudja-e, hogy ezzel a tv-vel netezni is lehet? Azt mondta, h sejtette, merthogy ha lehet frissíteni és ha lehet bele pendrive-ot dugni, akkor tuti egy számítógép is van benne, akkor meg tuti h lehet vele netezni is. Szép, új világ, jövőre (vagy később :D) mehet IE9 vizsgára :)

A család, a szélrózsa és a bónusz” bejegyzéshez egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s