túlbárok

Nem értem. Miért lehet a firefox.hu-ról csak és kizárólag a Google Toolbar-ral együtt letölteni a 3.0.1-est (a 3-as már nem is jó, mert érdekes módon x év fejlesztés után már 3 kritikus hibát is találtak benne :D). Utálom a spéci túlbárokat és egyéb nem kívánatos cuccokat (pl. egy Java frissítésnél az OO telepítésének felajánlása, vajon mennyien nem veszik észre h default be van csekkolva), de főleg utálom h a Google/Yahoo toolbar-t legalább millió forrásból megkapom – ha nem figyelek. De nem kell, minek???
 
Az már külön érdekes, h a kombinált csomag kiválasztása után sem találtam meg a Firefox letöltési lehetőséget (nos és persze Macintosh/Linux platformra nincs kötelező túlbár ám :D), csak a GT-ról olvashattam mindenféle magasztos dolgokat, ergo muszáj volt a .com oldalra elkúszni. Szeretem a Firefox-ot is, és használom a Google-t is, de ez már tényleg sok, és egyébként nem valami egészen hasonló árukapcsolási magatartásért piszkálnak egy nagy és jelentős, hasonló termékekkel foglalkozó céget? :)
 
UPDATE: a legszebb, h rendszergazda szempontból az egyik legutálatosabb program, a Skype is szeretne telepiteni a GT-t, remek paros :D

túlbárok” bejegyzéshez egy hozzászólás

  1. de jó! már kezdtem azt hinné hogy csak én bénázok mindig firefox letöltésnél :)

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s